Νέα Συνεργάτιδα

Το ΑΤΤΙΚΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ έχει την χαρά να σας ενημερώσει για τη νέα συνεργάτιδα που εντάσσει στην ομάδα του, την κα Καρφοπούλου Αναστασία (Νατάσα).

Η κα Καρφοπούλου θα αναλάβει το νέο τμήμα του κέντρου μας : Αναίμακτη Αισθητική Ιατρική και Αισθητική Θεραπεία.

Η Αναστασία (Νατάσα) Καρφοπούλου γεννήθηκε το 1968 στην Ξάνθη και μεγάλωσε μεταξύ Αγρινίου, Πατρών κι Αθηνών, από όπου αποφοίτησε με άριστα. Πέρασε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1988 και αποφοίτησε το 1994 με γενικό βαθμό Λίαν Καλώς.

Υπηρέτησε ως Αγροτικός Ιατρός στο Π.Ι. Σαρδηνίων-Βαρετάδας από τον Φεβρουάριο του 1995 έως τον Μάιο του 1999. Εξειδικεύτηκε στην Κρατική Οφθαλμολογικη Κλινική του Π.Γ.Ν.Α. “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” από τον Οκτώβριο του 2000 έως το 2004, με εξειδίκευση 14 μήνες στο τμήμα κερατοειδούς . Επίσης εξειδικεύτηκε στην χειρουργική καταρράκτη και γλαυκώματος, καθώς και στο laser παθήσεων βυθού και στις ενδουαλοειδικές ενέσεις.

Εξειδικεύτηκε επίσης στην διόρθωση μυωπίας, υπερμετρωπίας κι αστιγματισμού με laser. Παρακολούθησε διετές μεταπτυχιακό βελονισμού από το 2000 έως το 2002 δίπλα στον κύριο Καράβη Μιλτιάδη. Επίσης παρακολούθησε διετές μεταπτυχιακό Αναίμακτης Αισθητικής Ιατρικής κι Αισθητικής Θεραπείας μέσω του Πανεπιστημίου του Camerino από το 2014 έως το 2016 από όπου αποφοίτησε με τελικό βαθμό 110/110.

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας.