Η ομάδα του Αττικού Οφθαλμολογικού κέντρου

Χαράλαμπος Κούλας

Χειρουργός Οφθαλμίατρος

Γεννήθηκε στη Γερμανία το 1970 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τελείωσε το Δημόσιο Λύκειο Κηφισιάς με άριστα το 1988 και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Βιέννης, όπου και αποφοίτησε με τον τίτλο Dr. med. Univ. Ξεκίνησε τη μετεκπαίδευσή του το 1998 στο Νοσοκομείο Nordhausen της Γερμανίας.

Περισσότερα

Πολυξένη Παπαβραμίδου

Χειρουργός Οφθαλμίατρος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, απ όπου και αποφοίτησε με άριστα από το 14ο Γυμνάσιο και Λύκειο Θεσσαλονίκης. Συνέχισε τις σπουδές της στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου του Μιλάνου.  Απέκτησε το δίπλωμα εξάσκησης επαγγέλματος στην Ιταλία και πέρασε με επιτυχία τις κρατικές εξετάσεις του Πανεπιστημίου του Μιλάνου.

Περισσότερα

tzanis-attiko-ofthalmologikoΒασίλειος Τζάνης

Χειρουργός Οφθαλμίατρος

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Εισήχθη στην Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης το 1992 από όπου αποφοίτησε το 1998.Εργάστηκε ως ιατρός στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Τρικάλων προ της ανάληψης του αγροτικού του το 1999 και ως αγροτικός ιατρός περιφερικού ιατρείου του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας Νομού Τρικάλων στη συνέχεια ως το 2000.

Περισσότερα

polidoros-attiko-ofthalmologiko

Βασίλειος Πολύδωρος

Χειρουργός Οφθαλμίατρος

Αποφοίτησε με άριστα από την Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου “ La Sapienza” της Ρώμης. Εκπόνησε την διπλωματική του εργασία με θέμα «Καρδιαγγειακές Νόσοι κατά την εγκυμοσύνη». Υπηρέτησε στο Π.Ι. Ραπτόπουλου του Γ.Ν.Κ.Υ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ώς υπόχρεος υπηρεσίας υπαίθρου.

Περισσότερα

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΤΩΡΑ